NEC ST-5710 udhëzues

NEC ST-5710
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 1 faqe
Anglisht
udhëzuesNEC ST-5710

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për NEC ST-5710 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mbështetje e sheshtë e panelit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me NEC ST-5710 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me NEC ST-5710 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të NEC ST-5710 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

NEC ST-5710 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të NEC ST-5710.

Të përgjithshme
Markë NEC
Model ST-5710 | ST-5710
Produkt Mbështetje e sheshtë e panelit
EAN 0805736022605, 8057360226054
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mounting
Minimum screen size 57 "
Maximum screen size 57 "
Mounting type Desk
Other features
Compatibility LCD5710-2-AV
Ergonomics
Remotely operated
Design
Product colour Black
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth NEC ST-5710 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate