Napoleon Prestige II 750 udhëzues

Napoleon Prestige II 750
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesNapoleon Prestige II 750
Napoleon Appliance Corp.,
214 Bayview Dr., Barrie, Ontario, Canada L4N 4Y8 Phone: (705)726-4278
Fax: (705)725-2564 email: wecare@napoleonproducts.com web site: www.napoleongrills.com

WARNING

Do not try to light this appliance without
reading the “LIGHTING” instrucons secon of
this manual.
Do not store or use gasoline or other
ammable liquids or vapors in the vicinity of
this or any other appliance. An L.P. cylinder
not connected for use must not be stored in
the vicinity of this or any other appliance. If
the informaon in these instrucons is not
followed exactly, a re or explosion may
result, causing property damage, personal
injury or death.

DANGER

IF YOU SMELL GAS:
• Shut o gas to the appliance.
• Exnguish any open ame.
• Open lid.
• If odor connues, keep away from the
appliance and immediately call your gas
supplier or re department.
APPLY SERIAL NUMBER LABEL FROM CARTON
Serial No.
XXXXXX000000
MODEL NO.

PRESTIGE II 750

Noce to Installer: Leave these instrucons with the grill owner for future reference.
N415-0202 MAY 19/11
This gas grill must be used only outdoors in a well-venlated space and must not be used inside a
building, garage, screened-in porch, gazebo or any other enclosed area.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Napoleon Prestige II 750 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Barbecues dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Napoleon Prestige II 750 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Napoleon Prestige II 750 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Napoleon Prestige II 750 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Napoleon Prestige II 750 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Napoleon Prestige II 750.

Të përgjithshme
Markë Napoleon
Model Prestige II 750
Produkt Barbecue
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Napoleon Prestige II 750 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate