Moulinex MO5265PA udhëzues

Moulinex MO5265PA
6.1 · 1
PDF udhëzues
 · 47 faqe
Anglisht
udhëzuesMoulinex MO5265PA
compacteo
®
ergo
903104/02 16/12

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Moulinex MO5265PA këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Moulinex MO5265PA apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Moulinex MO5265PA dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Moulinex MO5265PA t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Moulinex MO5265PA specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Moulinex MO5265PA.

Të përgjithshme
Markë Moulinex
Model MO5265PA | MO5265PA
Produkt Fshesë me korrent
EAN 3221610129906
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Maximum input power - W
Annual energy consumption - kWh
Design
Type Cylinder vacuum
Dust container type Dust bag
Dust capacity - L
Product colour Black
Cleaning type Dry
Performance
Vacuum air filtering -
Dirt separating method Filtering
Proper use Home
Cleaning surfaces Carpet,Hard floor
A
A
A
Noise level 83 dB
Operating radius - m
Ergonomics
Cord length - m
Control type Buttons,Rotary
Weight & dimensions
Weight 7000 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Moulinex MO5265PA më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate