Moser 4350 Ventus udhëzues

Moser 4350 Ventus
8.2 · 1
PDF udhëzues
 · 132 faqe
Anglisht
udhëzuesMoser 4350 Ventus
Operating Manual
Professional Hair Dryer

Type 4350

de
en
fr
it
es
pt
nl
da
sv
no
fi
tr
pl
cs
sk
hr
hu
sl
ro
bg
ru
uk
et
lv
lt
el
ar

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Moser 4350 Ventus këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tharëse flokësh dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Moser 4350 Ventus apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Moser 4350 Ventus dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Moser 4350 Ventus t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Moser 4350 Ventus specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Moser 4350 Ventus.

Të përgjithshme
Markë Moser
Model 4350 Ventus | 4350-0050
Produkt Tharëse flokesh
EAN 4015110008088
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Cool shot function
Ionic function
Number of speeds 2
Number of heating levels 3
Motor type AC
Adjustable temperature
Airflow 98.2 m³/h
Airflow 20.7 l/s
Design
Product colour Black
Designed for travel -
Surface coloration Monochromatic
Cord length 2.8 m
Hangable
Hanging type Hanging loop
Power
Power 2200 W
AC input voltage 220-240 V
AC input frequency 50 Hz
Weight & dimensions
Weight 510 g
Packaging content
Concentrator nozzle
Diffuser nozzle
Number of nozzles 2
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Moser 4350 Ventus më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate