Mio Cyclo 300 udhëzues

Mio Cyclo 300
7.3 · 2
PDF udhëzues
 · 35 faqe
Anglisht
udhëzuesMio Cyclo 300

User Manual

User Manual

₃₀₀
/
₃₁₀
/
₅₀₀
series

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Mio Cyclo 300 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Navigatorët dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Mio Cyclo 300 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Mio Cyclo 300 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Mio Cyclo 300 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Mio Cyclo 300 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Mio Cyclo 300.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Mio
Model Cyclo 300 | 4029164105082
Produkt Navigator
EAN 4029164105082, 4710887984930, 4710887984954, 5420027520964, 5420027523927
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
GPS type
Marine (chartplotters, sounders)
Sport (fitness, running)
Outdoor (hiking, trekking)
Geocaching (GPS stash hunt)
Auto
Aviation
Truck
Camper/Caravan
Bicycle
Golf
Motorcycle
Navigation
Traffic Message Channel (TMC)
Live service -
Live Traffic Message Channel (TMC)
Languages support Multi
GPS Performance
Antenna Internal
Channels quantity 20 channels
Map
Maps included
Map coverage Western Europe
Display
Touchscreen
Display diagonal 3 "
Widescreen
Display resolution 240 x 400 pixels
Display LCD
Memory
Storage media type Flash
Internal storage capacity 4 GB
Compatible memory cards Not supported
RAM capacity 128 MB
Performance
Processor frequency 400 MHz
Processor model SiRFStar III
Text-to-speech message reader -
Built-in speaker(s)
Built-in camera
Network
Bluetooth
Design
Product colour Black
Form factor Fixed
International Protection (IP) code IPX7
Water-resistant
Ports & interfaces
Mini-USB 2.0 ports quantity 1
Weight & dimensions
Weight 156 g
Width 67 mm
Depth 18 mm
Height 121 mm
Radio
Supported radio bands Not supported
Power
Power source type Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery life (max) 12 h
Battery capacity 1500 mAh
Packaging content
Cables included USB
Manual
AC adapter included
Bicycle mount
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Mio Cyclo 300 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate