Miele S380 udhëzues

Miele S380
7.2 · 1
PDF udhëzues
 · 38 faqe
Anglisht
udhëzuesMiele S380
Deze handleiding heeft u gedownload van Megakeuze.nl. Zoekt u meer informatie
over het desbetreende product, bekijk dan hiernaast de sitemap van
www.megakeuze.nl.
Deze handleiding is geen eigendom van Megakeuze en is daarom niet verant-
woordelijk voor de inhoud.

Bedankt voor het downloaden

van deze handleiding.

Megakeuze is opgericht in 2010
en is een vergelijkingswebsite
op het gebied van consumen-
tenelektronica. Elk product is
professioneel gereviewd en
beschikt over vele specicaties
en duidelijke afbeeldingen. Zo
kunt u alle informatie inwinnen
die u nodig heeft om over te
gaan tot een goede aankoop.
Over Megakeuze
Megakeuze Sitemap
• Home
• Beeld en Geluid
• Computer en Telefonie
• Huishoudelijk
• Keukenapparatuur
Verzorging

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Miele S380 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Miele S380 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Miele S380 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Miele S380 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Miele S380 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Miele S380.

Të përgjithshme
Markë Miele
Model S380 | S380
Produkt Fshesë me korrent
EAN 4002514074948, 4002513902853, 4002513902822
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Maximum input power 1800 W
Performance
Vacuum air filtering HEPA
Operating radius 10 m
Noise level 73 dB
Dirt separating method Filtering
Ergonomics
Dust container full indicator
Automatic cord rewinder
Cord storage
Design
Dust capacity 4 L
Cleaning type Dry
Type Cylinder vacuum
Product colour Blue
Other features
Telescopic tube
Dimensions (WxDxH) 12100 mm
Weight & dimensions
Weight - g
Packaging content
Upholstery nozzle included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Miele S380 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate