Miele KM 2355 G udhëzues

Miele KM 2355 G
5.6 · 1
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesMiele KM 2355 G

Operating and Installation

Instructions

Gas cooktop

To prevent accidents and machine damage, read these instructions
before installation or use.
en-US M.-Nr. 09 596 090

Shikoni udhëzuesin për Miele KM 2355 G këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori soba dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Miele KM 2355 G apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Miele dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Miele t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Miele
KM 2355 G | KM 2355 G
sobë
4002515188965
Anglisht
Udhëzuesi i instalimit (PDF), Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Informacioni rreth garancisë (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)
Design
Hob typeGas
Top surface typeStainless steel
Number of cooking zones5 zone(s)
Number of gas cooking zones5 zone(s)
Number of electric cooking zones0 zone(s)
Appliance placementBuilt-in
Wok burner
Wok burner positionMiddle
Product colourStainless steel
Pan support materialCast iron
Simmer cooking zone diameter100 mm
Regular cooking zone diameter100 mm
Large cooking zone diameter120 mm
Extra large high-speed cooking zone diameter150 mm
Cooking zone 3 power4500 W
Cooking zone 1 power2700 W
Cooking zone 4 typeRegular
Cooking zone 5 power sourceGas
Cooking zone 1 typeLarge
Cooking zone 2 power1000 W
Cooking zone 3 power sourceGas
Cooking zone 5 positionRight front
Cooking zone 2 positionLeft front
Cooking zone 5 shapeRound
Wok burner power4500 W
Cooking zone 4 power sourceGas
Cooking zone 1 shapeRound
Cooking zone 1 power sourceGas
Cooking zone 4 power1700 W
Cooking zone 3 shapeRound
Cooking zone 2 power sourceGas
Cooking zone 3 positionCentral
Cooking zone 4 positionRight rear
Cooking zone 5 typeRegular
Cooking zone 2 typeSimmer
Cooking zone 4 shapeRound
Cooking zone 1 positionLeft rear
Cooking zone 5 power1700 W
Cooking zone 2 shapeRound
Cooking zone 3 typeExtra large
Performance
Regular cooking zone1700 W
Simmer cooking zone1000 W
Large cooking zone2700 W
Extra large high-speed cooking zone4500 W
Ergonomics
Built-in display
Control typeRotary
Control positionTop front
Electronic ignition
Timer
Easy to clean
Weight & dimensions
Width892 mm
Depth512 mm
Height78 mm
Cord length2 m
Weight19000 g
Installation compartment width880 mm
Installation compartment depth500 mm
Power
AC input voltage230 V
AC input frequency50 Hz
Current10 A
Connected load (electric)- W
Connected load (gas)- W
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Miele KM 2355 G më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate