Microsoft Optical Mouse 200 udhëzues

Microsoft Optical Mouse 200
8.4 · 1
PDF udhëzues
 · 97 faqe
Anglisht
udhëzuesMicrosoft Optical Mouse 200

Contents

English 1
Português (Brasil) 4
Fraais 7
Italiano 10
Español 13
Español (Latinoamérica) 16
Français (Canada) 19
Nederlands 22
Deutsch 25
Ελληνικά 28
Português 31
Türe 34
Dansk 37
Suomi 40
Norsk 43
Svenska 46
⽇本 49
简体中文 52
한국어 55
繁體中 58
ภาษาไทย 61
{hÝXr
63
Hrvatski 65
Česky 68
Magyar 71
Polski 74
Românâ 77
Русский 80
Slovenčina 83
Slovenščina 86
Українська 89
ﺔﻴﺑﺮﻌﻟﺍ 92
תירבע 94
International Technical
Support Numbers
(partial list only) 96

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Microsoft Optical Mouse 200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Microsoft Optical Mouse 200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Microsoft Optical Mouse 200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Microsoft Optical Mouse 200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Microsoft Optical Mouse 200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Microsoft Optical Mouse 200.

Të përgjithshme
Markë Microsoft
Model Optical Mouse 200
Produkt Mouse
EAN 4988648733077, 5052584621923, 5053460931044, 885370201093, 8853702010936, 885370249248, 8853702492480, 885370249262, 8853702492626, 885370433722, 0882224920735, 8822249207352, 5052217027160
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface USB Type-A
Buttons quantity 3
Movement detection technology Optical
Scroll
null
System requirements
Mac operating systems supported
Other features
Compatible operating systems Microsoft Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Mouse dimensions (WxDxH) 56 x 106 x 35.7 mm
USB required
Ergonomics
Cable length 1.828 m
Plug and Play
Design
Product colour Black
Weight & dimensions
Weight 80 g
Power
Battery type AAA
Battery technology Alkaline
Number of batteries supported 2
Operational conditions
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Microsoft Optical Mouse 200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate