Microsoft GMF-00222 udhëzues

Microsoft GMF-00222
9.3 · 1
PDF udhëzues
 · 97 faqe
Anglisht
udhëzuesMicrosoft GMF-00222

Contents

English 1
Português (Brasil) 4
Fraais 7
Italiano 10
Español 13
Español (Latinoamérica) 16
Français (Canada) 19
Nederlands 22
Deutsch 25
Ελληνικά 28
Português 31
Türe 34
Dansk 37
Suomi 40
Norsk 43
Svenska 46
⽇本 49
简体中文 52
한국어 55
繁體中 58
ภาษาไทย 61
{hÝXr
63
Hrvatski 65
Česky 68
Magyar 71
Polski 74
Românâ 77
Русский 80
Slovenčina 83
Slovenščina 86
Українська 89
ﺔﻴﺑﺮﻌﻟﺍ 92
תירבע 94
International Technical
Support Numbers
(partial list only) 96

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Microsoft GMF-00222 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Microsoft GMF-00222 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Microsoft GMF-00222 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Microsoft GMF-00222 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Microsoft GMF-00222 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Microsoft GMF-00222.

Të përgjithshme
Markë Microsoft
Model GMF-00222
Produkt Mouse
EAN 885370371819, 0885370371819
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface RF Wireless
Buttons quantity 2
Movement detection technology Optical
Purpose Office
Recommended usage Notebook
Scroll
Movement resolution - DPI
Scroll type Wheel
Frequency band 2.4 GHz
Number of scroll wheels 1
Ergonomics
Wireless range 5 m
Packaging data
Wireless receiver interface USB Type-A
Bundled software Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Receiver included
Batteries included
Design
Product colour Black
Form factor Ambidextrous
Other features
Number of products included 1 pc(s)
Power
Power source Batteries
Battery technology Alkaline
Number of batteries supported 1
Auto power off
Battery type AA
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 40 °C
Storage temperature (T-T) -40 - 60 °C
Operating relative humidity (H-H) 5 - 80 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 65 %
Weight & dimensions
Width 95.4 mm
Depth 56.2 mm
Height 40.3 mm
Weight 90 g
Receiver width 18.3 mm
Receiver depth 13.1 mm
Receiver height 4.4 mm
Receiver weight 1.6 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Microsoft GMF-00222 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate