Metabo SBE 550 udhëzues

Metabo SBE 550
7.3 · 3
PDF udhëzues
 · 50 faqe
Anglisht
udhëzuesMetabo SBE 550
Gebrauchsanleitung .............. Seite
Operating Instructions........... page
Mode d’emploi ...................... page
Gebruiksaanwijzing .........bladzijde
Istruzioni d’uso ................... pagina
Instrucciones de manejo .... página
Instruções de serviço ......... página
Bruksanvisning ....................... sida
Käyttöohje ...............................sivu
Bruksanvisning ....................... side
Betjeningsvejledning .............. side
Instrukcja obsługi ................ strona
Οδηγίες χρήσης................Σελίδα
Használati útmutató .............. oldal
Инструкция по использованию.. стр.
ENG
POL
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
71
76
170 26 8610 - 0108

SBE 521

SBE 550

SBE 561

SB 561

BE 561

B 561

17026861_0108 SBE_521.book Seite 1 Dienstag, 29. Januar 2008 11:05 11

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Metabo SBE 550 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e stërvitjes dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Metabo SBE 550 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Metabo SBE 550 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Metabo SBE 550 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Metabo SBE 550 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Metabo SBE 550.

Të përgjithshme
Markë Metabo
Model SBE 550 | 6.00536.50
Produkt Makinë stërvitjeje
EAN 4007430175991
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Chuck type Keyless
Adjustable speed
Reverse
Hammer drilling
Performance
Torque (max) 5 N⋅m
Idle speed (max) 2800 RPM
Impact rate (high speed) 50000 bpm
Drilling diameter in steel (max) 10 mm
Drilling diameter in concrete (max) 12 mm
Drilling diameter in wood (max) 20 mm
Motor diameter 43 mm
Technical details
Type Drill
Power
Output power 320 W
Input power 550 W
Power source AC
Weight & dimensions
Weight 1700 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Metabo SBE 550 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate