Melissa 16490005 udhëzues

Melissa 16490005
7 · 1
PDF udhëzues
 · 38 faqe
Anglisht
udhëzuesMelissa 16490005

www.adexi.eu

DK Brødrister ..................................................................2
SE Brödrost ..................................................................5
NO Brødrister ..................................................................8
FI Leivänpaahdin ........................................................10
UK Toaster ....................................................................13

DE Toaster..................................................................16

PL Elektroniczny toster................................................19
DK

Mobilt airconditionanlæg

.................................. 2
SE

Mobil luftkonditioneringsapparat

..................... 8
NO

Mobilt klimaapparat

........................................... 14
FI

Siirrettävä ilmastointilaite

.................................. 20
UK

Mobile airconditioner

......................................... 26
DE

Tragbare Klimaanlage

........................................ 32

673005_10490005

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Melissa 16490005 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kondicioner dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Melissa 16490005 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Melissa 16490005 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Melissa 16490005 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Melissa 16490005 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Melissa 16490005.

Të përgjithshme
Markë Melissa
Model 16490005
Produkt Kondicioner
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Melissa 16490005 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate