Melchioni Diablo 31 udhëzues

Melchioni Diablo 31
5.2 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesMelchioni Diablo 31

DIABLO 31

Forno Elettrico

Electric Oven

Horno eléctrico

Manuale d’Uso User Manual

Shikoni udhëzuesin për Melchioni Diablo 31 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori furrat dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Melchioni Diablo 31 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Melchioni dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Melchioni t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Melchioni
Diablo 31 | 118380020
furrë
8006012314472
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
AC input voltage220-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Oven power- W
Features
Oven net capacity31 L
Timer duration60 min
Timer typeMechanical
Product colourBlack
Control typeRotary
Thermostat range0 - 230 °C
Interior light
Cooking functions & programs
Convection cooking
Steam cooking-
Grill-
Rotisserie-
Defrost function-
Reheat function-
Keep warm function-
Conventional cooking-
Weight & dimensions
Width490 mm
Depth320 mm
Height360 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Melchioni Diablo 31 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate