Medisana Infrared clinical thermometer udhëzues

Medisana Infrared clinical thermometer
7.6 · 2
PDF udhëzues
 · 150 faqe
Anglisht
udhëzuesMedisana Infrared clinical thermometer
Art. 76120
FFRR Thermomètre médical infrarouge FTN
IITT Termometro a infrarossi
FTN
EESS Termómetro digital por infrarrojos FTN

PPTT

Termómetro por infravermelhos FTN

NNLL

Infrarood koortsthermometer FTN

FFII

Infrapuna-kuumemittari FTN

SSEE

Infraröd febertermometer FTN

GGRR

Θερµόµετρο υερύθρων FTN

DDEE Infrarot-Fieberthermometer FTN
GGBB Infrared clinical thermometer FTN
Gebrauchsanweisung
Instruction Manual
Mode d’emploi
Istruzioni per l’uso
Instrucciones de manejo
Manual de instruções
Gebruiksaanwijzing
Käyttöohje
Bruksanvisning
√‰ËÁ›Â˜ ¯Ú‹Û˘
Bitte sorgfältig lesen!
Please read carefully!
A lire attentivement s.v.p.!
Da leggere con attenzione!
¡Por favor lea con cuidado!
Por favor ler cuidadosamente!
A.u.b. zorgvuldig lezen!
Lue huolellisesti läpi!
Läses noga!
¶·Ú·Î·Ïԇ̠‰È·‚¿ÛÙ ÚÔÛÂÎÙÈο!

76120_FTN_West_FINAL.qxd:IR-Fieberthermometer 18.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Medisana Infrared clinical thermometer këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Termometra dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Medisana Infrared clinical thermometer apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Medisana Infrared clinical thermometer dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Medisana Infrared clinical thermometer t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Medisana Infrared clinical thermometer specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Medisana Infrared clinical thermometer.

Të përgjithshme
Markë Medisana
Model Infrared clinical thermometer
Produkt Termometër
EAN 4015588760730
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Medisana Infrared clinical thermometer më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate