Medisana GlucoDock udhëzues

Medisana GlucoDock
(1)
  • Numri i faqeve: 342
  • Lloji i skedarit: PDF

DE Blutzucker-Messmodul

Gebrauchsanweisung
Bitte sorgfältig lesen!

GB Blood Glucose Module

Instruction Manual
Please read carefully!

FR Module de mesure de glycémie

Mode d’emploi
A lire attentivement s.v.p.!

IT Modulo di misurazione della

glicemia

Istruzioni per l´uso
Da leggere con attenzione!

ES Módulo de medición del nivel

de glucosa en sangre

Instrucciones de manejo
¡Por favor lea con cuidado!

NL Bloedglucose-meetmodule

Gebruiksaanwijzing
A.u.b. zorgvuldig lezen!

GlucoDock

®
Art. 79306
Medisana GlucoDock

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me Medisana GlucoDock apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët Medisana GlucoDock e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për Medisana GlucoDock këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aksesorë për Biçikletë Trajnuese dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Medisana GlucoDock apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Medisana GlucoDock specifikimet

Të përgjithshme
Markë Medisana
Model GlucoDock
Produkt Aksesor për Biçikletë Trajnuese
EAN 4015588793066
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Technical details
Measurement time 5 s
Glucose measuring units mg/dL,mmol/L
Blood sample size 0.6 µl
Memory function -
Display -
Product colour Black
Weight & dimensions
Width 62 mm
Depth 40 mm
Height 10 mm
Weight 14 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me Medisana GlucoDock.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu