Mede8er MED1000X3D udhëzues

Mede8er MED1000X3D
7.9 · 1
PDF udhëzues
 · 47 faqe
Anglisht
udhëzuesMede8er MED1000X3D

Page1

INDEX

page 1
page 2
page 3
page 4
page 5
page 6
page 7
page 8
page 9
page10
page11
page12
page13
page14
page15
page16
page17
page18
page19
page20
page21
page22
page23
page24
page25
page26
page27
page28
page29
page30
page31
page32
page33
page34
page35
page36
page37
page38
page39
page40
page41
page42
page43
page44
page45
Index
Introduction
Unpacking / Contents
General Overview
Installing a Hard Drive
Connections
Connections continued
Power Up & Standby
TV Output / Audio Settings
Formatting the Hard Drive / USB Connection to PC
Remote Functionality
Placement / External IR Sensor
USB Keyboard / Wired Network
My Shortcuts (Password protected shares)
USB WiFi Dongle / PCIE WiFi
Wireless Setup
Firmware Update Procedure / Web Remote / NDNLA DMR
Home Network Samba Server
Home Page
Media Library
Media Library Continued
Media Library Metadata
Adding Custom Backdrops
Movie JukeBox - XML Search
Using Movie JukeBox - XML Search
Music Jukebox
Music Jukebox Continued
Music Jukebox Continued
Music Jukebox Continued
Music Jukebox Continued
Cover Art Preview in Media Library
Play Folder / Play Video From Cover Art / Watched Indicator
Lock Facility / Pin Code / Folder Protection / Safely Remove USB
Favourites Manager
Adding Genre Art to Favourites / Locking - Unlocking Favourites - Scan XML
Video Info - GOTO Search / Alpha Jump
3D Menus / Toggle BD Manu / Video Zoom
Subtitles
Music Playlists / File Manager
File Manager Multiple Files
Pictures
Plasma Mode / Autoplay / Internet Media
NFS
Transmission BT
Setup Menu

Shikoni udhëzuesin për Mede8er MED1000X3D këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori luajtësit e medias dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Mede8er MED1000X3D apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Mede8er dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Mede8er t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
Download media files without having to power up your PC with the built-in BitTorrent client.
Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Mede8er
MED1000X3D | MED1000X3D
luajtës i medias
6008570039790, 6008570040000, 6008570040079, 6008570040116, 8718247373215, 6008570040062, 6008570040055
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Storage
Built-in storage media
Storage media typeHDD
Total storage capacity- GB
Supported file systemsFAT32, HFS+, NTFS
Maximum storage capacity3 TB
Card reader integrated
Compatible memory cardsMS PRO Duo, SD
Features
Video formats supportedASF, AVI, DAT, DIVX, FLV, H.264, IFO, ISO, M2TS, M4V, MKV, MOV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPG, RM, RMVB, TP, TRP, TS, VC-1, VOB, WMV, WMV9, XVID
Image formats supportedBMP, JPG, PNG, TIF
Subtitle formats supportedpgs, smi, srt, ssa, sub
Audio formats supportedAAC, FLAC, LPCM, MP2, MP3, OGG, PCM, WAV, WMA
Supported radio bands-
Internet radio
Video
Full HD
Maximum video resolution1920 x 1080 pixels
Analog signal format systemNTSC, PAL
HD typeFull HD
Audio
Audio output channels7.1 channels
Audio decodersDolby TrueHD, DTS-HD Master Audio
Ports & interfaces
USB 2.0 ports quantity2
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity1
Component video (YPbPr/YCbCr) out1
Composite video out1
HDMI ports quantity1
HDMI version1.4
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Audio (L/R) out-
Digital audio optical out1
Digital audio coaxial out1
S/PDIF out port
HDCP-
Video output - digital480P/576P/720P/1080i/1080p/1080p
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Ethernet LAN data rates10,100,1000 Mbit/s
Display
Built-in display
3D
Processor
Processor frequency750 MHz
Processor modelRTD1186
Ergonomics
Built-in BitTorrent client
Memory
Internal memory512 MB
Internal memory typeDDR3
Flash memory512 MB
Weight & dimensions
Weight- g
Packaging content
Remote control included
Batteries included
Cables includedAC, HDMI, USB
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Mede8er MED1000X3D më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate