Marantz SR5007 udhëzues

Marantz SR5007
8.8 · 3
PDF udhëzues
 · 10 faqe
Anglisht
udhëzuesMarantz SR5007
ESPAÑOL FRANÇAIS ENGLISH
Getting Started
Mise en route
Antes de empezar

AV Surround Receiver

SR5007

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Marantz SR5007 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Marantz SR5007 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Marantz SR5007 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Marantz SR5007 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Marantz SR5007 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Marantz SR5007.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Marantz
Model SR5007 | SR5007 SCHWARZ
Produkt Marrësi
EAN 4951035047415
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Power output per channel (20-20KHz@8 Ohm) 100 W
Audio output channels 7.2 channels
Receiver type Surround
Signal-to-Noise Ratio (SNR) 100 dB
Inputs
HDMI in 6
Component video (YPbPr/YCbCr) in 2
Digital audio optical in 2
Digital audio coaxial in 2
Line-in
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Outputs
Number of HDMI outputs 1
Component video (YPbPr/YCbCr) out 1
Composite video out 1
Headphone outputs 1
Line-out
Ports & interfaces
Speakers connectivity type -
Network
Ethernet LAN
Wi-Fi
Radio
Supported radio bands FM
Optical drive
Optical drive included
Storage
Card reader integrated
Technical details
Display -
Audio decoders Dolby Digital,Dolby Digital EX,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic II,Dolby Pro Logic IIx,Dolby Pro Logic IIz,Dolby TrueHD,DTS,DTS 96/24,DTS Neo:6,DTS-ES (Discrete 6.1),DTS-ES (Matrix 6.1),DTS-HD Master Audio
Remote control included
Product colour Black
Apple docking compatibility Not supported
AirPlay
Power
Power consumption (typical) 650 W
Power consumption (standby) 0.2 W
Weight & dimensions
Width 440 mm
Depth 339 mm
Height 161 mm
Weight 10100 g
Video
3D
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Marantz SR5007 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate