Marantz M-CR603 udhëzues

Marantz M-CR603
7.5 · 3
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesMarantz M-CR603

CD Receiver

M-CR603

SVENSKA NEDERLANDS ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS DEUTSCH ENGLISH

1.M-CR603N_ENG_0728.indd F11.M-CR603N_ENG_0728.indd F1 2010/07/29 20:39:162010/07/29 20:39:16

Shikoni udhëzuesin për Marantz M-CR603 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Marrësit dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Marantz M-CR603 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Marantz dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Marantz t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Marantz
M-CR603 | MCR603
Marrësi
4951035042724
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
Signal-to-Noise Ratio (SNR)90 dB
Total Harmonic Distortion (THD)0.05 %
Frequency range5 - 22000 Hz
Audio formats supportedAAC, FLAC, LPCM, MP3, WAV, WMA
Loudspeakers
RMS rated power120 W
Radio
Radio Data System (RDS)
FM band range87.5 - 108 MHz
Supported radio bandsAM, FM
Media types
CD-RW playback
CD-R playback
Media types supportedCD, CD-R, CD-RW
Playback disc formatsCD audio
Features
MP3 playback
CD changer
Device typeHiFi CD player
Disc loading typeTray
Number of decks1 deck(s)
Channels quantity2 channels
Product colourBlack
Technical details
Remote control typeRC009CR
Packaging content
Manual
Management features
Volume controlRotary
Sleep timer
Remote control included
Ports & interfaces
Audio input3
USB 2.0 ports quantity1
Headphone outputs1
Audio output1
AUX in
Power
Power consumption (typical)50 W
Power consumption (standby)0.4 W
Weight & dimensions
Weight4300 g
Depth280 mm
Height302 mm
Width111 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Marantz M-CR603 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate