Manfrotto 190XPROB udhëzues

Manfrotto 190XPROB
7.8 · 3
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesManfrotto 190XPROB
TRANSPORTATION (8)
The tripod has an hanging ring “T” for optional carrying strap
LEG LOCK TENSION ADJUSTMENT
If the telescopic leg extensions slip even after having tightened the locking lever “A”,
the locking tension will need to be adjusted.
In order to do this:
- remove cap “K”
- release lock lever “A”
- turn the screw “P” clockwise using the special key “N” provided on one of the tripod
legs.
Normally a third of a turn will be sufficient to achieve the correct locking tension.

Cod. 055,585 - 04/07 Copyright © 2006 Manfrotto Bassano Italy

146 cm 1,8 kg 5 kg
57.5” 4 lbs 11 lbs

INSTRUCTIONS

190XPROB

178,5 cm 2,4 kg 7 kg
70.3” 5.3 lbs 15.4 lbs

055XPROB

8
9

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Manfrotto 190XPROB këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Trekëmbësh dhe është vlerësuar nga 3 njerëzit me një mesatare prej 7.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Manfrotto 190XPROB apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Manfrotto 190XPROB dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Manfrotto 190XPROB t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Manfrotto 190XPROB specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Manfrotto 190XPROB.

Të përgjithshme
Markë Manfrotto
Model 190XPROB | 190XPROB
Produkt Trekëmbësh
EAN 8024221500851, 8024122500851, 0719821271062
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 1800 g
Height (max) 1460 mm
Features
Material Aluminium
Product colour Black
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Manfrotto 190XPROB më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate