Magimix Le Micro udhëzues

Magimix Le Micro
9.5 · 2
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesMagimix Le Micro
Micro

Shikoni udhëzuesin për Magimix Le Micro këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e Kuzhinës dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Magimix Le Micro apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Magimix dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Magimix t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Magimix
Le Micro | MAGMICROCHR
Makinë Kuzhine
3519280012643, 3519280015156, 3519280015163, 3519280181110, 3519280181158
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Pulse function
Non-slip feet
Product colourChrome
Power
Power290 W
Power requirements220-240V, 50/60Hz
Weight & dimensions
Width120 mm
Depth170 mm
Height240 mm
Packaging content
Spatula
Recipe book
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Magimix Le Micro më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate