Lorus 5Y85 udhëzues

Lorus 5Y85
5.8 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesLorus 5Y85
CHARACTERISTICS
1. Time: Indicated by the hour, minute and
second hands.
2. Date: Indicated by the date hand.
3. Day of the week: Indicated by the day
hand.
4. 24-hour hand: The 24-hour hand indicates
the hour in the 24-hour indication.
DISPLAY AND CROWN OPERATION
Crown position and operation
Normal position : Free
First click : Setting the date by turning
the crown clockwise.
Second click: •Setting the time, the day
of the week and the 24-hour
hand.
Day hand
24-hour hand
Hour hand
Minute hand
Normal position
First click
Date hand
Second click
Second hand
Crown
Date hand
1. Pull out the crown to the first click.
2. [Date setting]
Turn the crown clockwise to set the date
hand to the desired date.
Notes:
When setting the date, be careful not to
pull out the crown to the second click
instead of the first click. Otherwise, the
second hand stops and the time setting is
made necessary.
HOW TO SET THE DATE
HOW TO SET THE DAY, TIME
AND 24-HOUR HAND
Day hand 24-hour hand
Second click
Crown
1. Pull out the crown all the way to the second
click when the second hand is at the 12
o’clock position. The second hand will
stop on the spot.
2. [Day setting]
Turn the crown clockwise to advance the
hour and minute hands until the day hand
is advanced to the desired day.
To advance the day hand quickly, turn
back the hour and minute hands about
four hours after the day changes to the
next, and then advance them again until
the day hand is set to the next.
* The day hand will not move back.
3. [Time setting]
Turn the crown to set the time and 24-
hour hand.
* As the hour and minute hands move, the
24-hour hand changes corresponding-ly.
4. Push the crown back into the normal position
in accordance with a time signal.
Notes:
1. When setting the hour hand and 24-hour
hand, check that AM/PM is correctly set.
The watch is so designed that the date and
day change once in 24 hours.
2. When setting the minute hand, first advance
it 4 to 5 minutes ahead of the desired time
and then turn it back to the exact minute.
I

NSTRUCTION

M

ANUAL

CAL. 5Y85 (RK8 SERIES)

09-2003
NRE5Y85
First click
Crown

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Lorus 5Y85 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ora dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Lorus 5Y85 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Lorus 5Y85 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Lorus 5Y85 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Lorus 5Y85 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Lorus 5Y85.

Të përgjithshme
Markë Lorus
Model 5Y85
Produkt Orë
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Lorus 5Y85 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate