Logitech Z523 2.1 Speakersysteem udhëzues

Logitech Z523 2.1 Speakersysteem
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 114 faqe
Anglisht
udhëzuesLogitech Z523 2.1 Speakersysteem
Quick-start
guide
Logitech
®
Speaker System
Z523

Shikoni udhëzuesin për Logitech Z523 2.1 Speakersysteem këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Logitech Z523 2.1 Speakersysteem apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Logitech dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Logitech t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Logitech
Z523 2.1 Speakersysteem | 980-000320
Altoparlant
5099206016521, 5052217041012
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Satellite speakers
Satellite speakers RMS power19 W
Number of satellite speakers2
Satellite speaker type-
Satellite speaker frequency range35 - 20000 Hz
Satellite speaker impedance4 Ω
Satellite speaker dimensions (WxDxH)195 x 133 x 86 mm
Performance
Audio output channels2.1 channels
RMS rated power40 W
Product colourBlack
Recommended usagePC
Ports & interfaces
Headphone connectivity3.5 mm
Amplifier
Amplification device included-
Power
Power sourceAC
System requirements
Windows operating systems supported
Mac operating systems supported
Linux operating systems supported
Subwoofer
Subwoofer RMS power21 W
Subwoofer impedance6 Ω
Subwoofer dimensions (W x D x H)256 x 240 x 230 mm
Technical details
Driver unit50 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Logitech Z523 2.1 Speakersysteem më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate