Logitech S715i udhëzues

Logitech S715i
9.3 · 2
PDF udhëzues
 · 204 faqe
Anglisht
udhëzuesLogitech S715i
Getting started with
Logitech
®
Rechargeable
Speaker S715i

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Logitech S715i këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Altoparlant dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Logitech S715i apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Logitech S715i dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Logitech S715i t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Logitech S715i specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Logitech S715i.

Convenience in the palm of your hand with a remote control that makes controlling your display easier than ever.
Të përgjithshme
Markë Logitech
Model S715i | 984-000135
Produkt Altoparlant
EAN 5099206025134, 3082014033325, 3082015015900
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Product colour Black
Driver unit 76.2 mm
Volume control Digital
Power
Battery life (max) 8 h
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
Built-in charger -
Power source type AC,Battery
Built-in battery
Packaging content
Remote control included
Carrying case
AC adapter included
Audio
Audio output channels 2.0 channels
RMS rated power - W
Frequency range - Hz
Ports & interfaces
Headphone connectivity -
Bluetooth
AUX in
Wi-Fi
Radio
FM radio
Performance
Apple docking compatibility iPhone,iPod
Equalizer
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Logitech S715i më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate