Logitech Optical Gaming G400 udhëzues

Logitech Optical Gaming G400
5.4 · 1
PDF udhëzues
 · 46 faqe
Anglisht
udhëzuesLogitech Optical Gaming G400
Lenovo
G400/G500
G405/G505
G410/G510
Read the safety notices and important tips in the
included manuals before using your computer.
©Lenovo China 2013
en-US
Rev. AA00
User Guide

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Logitech Optical Gaming G400 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Logitech Optical Gaming G400 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Logitech Optical Gaming G400 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Logitech Optical Gaming G400 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Logitech Optical Gaming G400 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Logitech Optical Gaming G400.

Të përgjithshme
Markë Logitech
Model Optical Gaming G400 | 910-002278
Produkt Mouse
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Buttons quantity 8
Movement detection technology Optical
Device interface USB Type-A
Movement resolution 3600 DPI
Scroll
Other features
USB 2.0 ports quantity 1
USB required
Mouse dimensions (WxDxH) - mm
Ergonomics
Plug and Play
Design
Product colour Black
Weight & dimensions
Weight 117, 133 g
Packaging content
User guide
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Logitech Optical Gaming G400 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate