Logitech Harmony 1100 udhëzues

Logitech Harmony 1100
9 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesLogitech Harmony 1100
User
Manual
Version 1.0
User
Manual
Version 1.1

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Logitech Harmony 1100 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telekomandë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Logitech Harmony 1100 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Logitech Harmony 1100 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Logitech Harmony 1100 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Logitech Harmony 1100 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Logitech Harmony 1100.

When performance is your priority, rely on proven, trusted technology. With the cylindrical lithium-ion battery cell you...
Të përgjithshme
Markë Logitech
Model Harmony 1100 | 915-000076
Produkt Telekomanda
EAN 5099206011281, 9950206011281, 5052461400283, 5051964458692
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 3.5 "
Battery
Battery technology Lithium-Ion (Li-Ion)
Other features
Compatible operating systems Windows 2000, XP, Vista\nMac OS X 10.3 – 10.5
null
System requirements
Mac compatibility
Optical drive required
USB required
Packaging content
Batteries included
AC adapter included
Quick start guide
Cables included USB
Design
Input type Touch Screen
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Logitech Harmony 1100 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate