Logitech H800 udhëzues

Logitech H800
8 · 6
PDF udhëzues
 · 232 faqe
Anglisht
udhëzuesLogitech H800
Getting started with
Logitech® Wireless Headset H800

Shikoni udhëzuesin për Logitech H800 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Logitech H800 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Logitech dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Logitech t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Logitech
H800 | 981-000338
Kufje
5099206029361, 5053973535326, 5053106205522, 5054230197769, 5053973535340, 5053460933611, 5054063986301, 5053460594577, 5054533368224, 5054484368229, 5054629261866, 5052916545996, 5053313255587, 5704174230458
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Recommended usageOffice/Call center
Headset typeBinaural
Wearing styleHead-band
Product colourBlack
Foldable
Product typeHeadset
Volume controlButton
Control typeButtons
Ports & interfaces
Frequency band2.4 GHz
Wireless range12 m
Connectivity technologyWireless
Bluetooth
3.5 mm connector
2x 3.5 mm connectors
USB connectivity
RF connectivity
Headphones
Ear couplingSupraaural
Headphone frequency30 - 15000 Hz
Impedance32 Ω
Headphone sensitivity97 dB
Microphone
Microphone frequency100 - 6500 Hz
Microphone noise-canceling
Microphone sensitivity-47 dB
Microphone typeBoom
System requirements
Windows operating systems supported
Mac operating systems supported
Mac compatibility
Other features
Manual
2.5 mm connector
Equalizer
Package volume3328 cm³
Number of batteries included1 pc(s)
Packaging content-
Packaging content
Cables includedUSB
Wireless receiver interfaceUSB
Receiver included
Battery
Continuous audio playback time6 h
Rechargeable battery
Battery capacity1 Wh
Battery capacity265 mAh
Battery operated
Battery technologyLithium Polymer (LiPo)
Number of batteries supported1
Packaging data
Package width78 mm
Package depth180 mm
Package height215 mm
Package weight312 g
Logistics data
Master (outer) case volume15480 cm³
Products per intermodal container (20ft)7848 pc(s)
Products per intermodal container (40ft)16236 pc(s)
Products per intermodal container (40ft, HC)18040 pc(s)
Products per pallet392 pc(s)
Master (outer) case width190 mm
Master (outer) case length322 mm
Master (outer) case height231 mm
Master (outer) case gross weight1600 g
Master (outer) case GTIN (EAN/UPC)50992060293612
Shipping (inner) case GTIN (EAN/UPC)50992060293629
Harmonized System (HS) code85183000
Weight & dimensions
Width215 mm
Depth78 mm
Height180 mm
Weight120 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Logitech H800 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate