Logitech G300 udhëzues

Logitech G300
6.7 · 1
PDF udhëzues
 · 36 faqe
Shqiptar
udhëzuesLogitech G300
**%DUFRGH'UXFNHU
%(187=(5+$1'%8&+

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Logitech G300 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Shqiptar. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Logitech G300 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Logitech G300 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Logitech G300 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Logitech G300 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Logitech G300.

Të përgjithshme
Markë Logitech
Model G300 | 910-002358
Produkt Mouse
EAN 0097855075499, 0978550754998
Gjuha Shqiptar
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface USB Type-A
Buttons quantity 9
Movement detection technology Optical
Purpose Gaming
Recommended usage PC
Scroll
Movement resolution 2500 DPI
Scroll type Ball
Button functions Zoom in,Zoom out
Ergonomics
Plug and Play
Design
LED indicators
Other features
USB required
Compatible operating systems Windows XP\nWindows Vista\nWindows 7
Weight & dimensions
Weight - g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Logitech G300 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate