LG NB4530A udhëzues

LG NB4530A
8.5 · 5
PDF udhëzues
 · 34 faqe
Anglisht
udhëzuesLG NB4530A

OWNER’S MANUAL

310 W Sound Bar System

Please read this manual carefully before operating your set and retain it
for future reference.
NB4530A (NB4530A, S43A1-D)
FOR THE WARRANTY TERMS & CONDITIONS,
PLEASE REFER TO BACK COVER OF THIS MANUAL.
ENGLISH
NB4530A-NE.BGBRLLK_ENG_4392.indd 1 2015-03-18  10:37:16

Shikoni udhëzuesin për LG NB4530A këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shufrat e zërit dhe është vlerësuar nga 5 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG NB4530A apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me LG dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të LG t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Dual HDMI ports means more options and more devices you can connect for big screen, HD visuals.*
*High definition (HD) c...
Të përgjithshme
LG
NB4530A | NB4530A
Shufër zëri
8806084149916, 8806084176509, 8806084176974, 8806084177001, 8806084210777, 8806084217615, 5053959388885, 5055760706636, 5055760707091, 5055760750264, 5053354766929
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Audio
RMS rated power310 W
Audio output channels2.1 channels
Audio decodersDolby Digital, DTS
Game mode
Equalizer
Soundbar speaker
Soundbar speaker RMS power160 W
Impedance4 Ω
Signal-to-Noise Ratio (SNR)80 dB
Total Harmonic Distortion (THD)10 %
Tweeter diameter13 mm
Woofer diameter (imperial)7 "
Subwoofer
Subwoofer included
Subwoofer typeActive subwoofer
Subwoofer RMS power150 W
Subwoofer impedance3 Ω
Subwoofer connectivityWireless
Bass adjustment
Packaging content
Receiver included
Other features
Receiver typeBuilt-in
Apple docking compatibilityNot supported
Soundbar dimensions (W x D x H)1038 x 75 x 35.4 mm
Subwoofer dimensions (W x D x H)221 x 281 x 351.5 mm
Docking connector type-
Features
FM radio
Product colourBlack
Recommended usageTV
Consumer Electronics Control (CEC)SimpLink
Audio formats supportedLPCM, MP3, WMA
Wall mountable-
Technical details
3D
Portable
Ports & interfaces
HDMI ports quantity2
USB 2.0 ports quantity1
Connectivity technologyWired & Wireless
Digital audio optical in1
AUX in
Bluetooth version3.0+HS
Bluetooth
DC-in jack
Power
Power sourceAC
AC input voltage100-240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Power consumption (typical)35 W
Power consumption (standby)0.5 W
Weight & dimensions
Soundbar weight2300 g
Subwoofer weight7320 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth LG NB4530A më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate