LG NB3520A udhëzues

LG NB3520A
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 28 faqe
Anglisht
udhëzuesLG NB3520A
Please read this manual carefully before operating
your set and retain it for future reference.
NB3520A (NB3520A, SHS36-D)

OWNER’S MANUAL

300

W Sound Bar System

FOR THE WARRANTY TERMS & CONDITIONS,

PLEASE REFER TO BACK COVER OF THIS MANUAL.

NB3520A-NB_DGBRLLD_ENG_3337.indd 1 2012-11-05 �� 2:28:19

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për LG NB3520A këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shufrat e zërit dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG NB3520A apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me LG NB3520A dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të LG NB3520A t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

LG NB3520A specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të LG NB3520A.

Të përgjithshme
Markë LG
Model NB3520A | NB3520A
Produkt Shufër zëri
EAN 5053354914696, 719192583528, 719192586475, 8801031001712, 8801031473922, 8808992997788, 0719192583528, 0719192586475, 5055760706742, 5055760750219
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth LG NB3520A më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate