LG LDF7810BB udhëzues

LG LDF7810BB
9.4 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesLG LDF7810BB

Dishwasher

Please read this manual carefully. It provides instructions on safe
installation, use and maintenance. Retain it for future reference.
Record the model and serial numbers of your machine and report
this information to your dealer if your machine requires service.
To obtain nearest authorized service center or sales dealer, or to
obtain product, customer, or service assistance, call
1-888-LG-CANADA (542 2623) and choose the appropriate
prompt from the menu and have your product type, model number,
serial number and postal code or visit our web site at
http://www.LG.ca or http://ca.lgservice.com

MODEL : LDF7810BB / LDF7810ST

LDF7920WW / LDF7920BB / LDF7920ST

1-888-

LGCANADA

FOR LG CUSTOMER SERVICE

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për LG LDF7810BB këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pjatalarëse dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG LDF7810BB apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me LG LDF7810BB dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të LG LDF7810BB t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

LG LDF7810BB specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të LG LDF7810BB.

Të përgjithshme
Markë LG
Model LDF7810BB
Produkt Pjatalarëse
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth LG LDF7810BB më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate