LG GS3159PVAV udhëzues

LG GS3159PVAV
8.9 · 4
PDF udhëzues
 · 38 faqe
Anglisht
udhëzuesLG GS3159PVAV
ENGLISH

OWNER’S MANUAL

SXS

REFRIGERATOR

Please read this manual carefully before operating
your set and retain it for future reference.
www.lg.com

Shikoni udhëzuesin për LG GS3159PVAV këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori frigoriferë dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG GS3159PVAV apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me LG dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të LG t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
LG
GS3159PVAV | GS3159PVAV
frigorifer
5906720020197
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Appliance placementFreestanding
Child lockYes
Product colourPlatinum, Silver
Built-in display-
Product designAmerican door
Other features
No Frost systemYes
Anti-bacterial functionYes
Multi-airflow systemYes
Interior lightYes
Performance
Air filterNo
IcemakerYes
Water dispenserYes
Total gross capacity- L
Noise level40 dB
Total net capacity508 L
Climate class-
Ice crushing-
Fridge
Fridge gross capacity- L
Egg balconyYes
Fridge temperature range10 - 43 °C
Bottle rackNo
Fridge net capacity352 L
Fridge number of shelves/baskets3
Number of vegetable drawers2
No Frost (fridge)Yes
Multi-Airflow system (fridge)Yes
Freezer
Freezer gross capacity- L
Fast freeze functionYes
Star rating-
Freezer net capacity156 L
Freezing capacity- kg/24h
Storage time during power failure- h
Freezer positionSide-placed
No Frost (freezer)-
Power
Annual energy consumption441 kWh
Energy efficiency class (old)A+
Connected load- W
Weight & dimensions
Width894 mm
Depth725 mm
Height1753 mm
Weight109000 g
Ergonomics
Door open alarmYes
Fresh zone
Fresh zone compartmentNo
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth LG GS3159PVAV më poshtë.

Si mund të parandaloj që të mos formohen pika në pllakat e qelqit të frigoriferit tim?

Mund të ketë shkaqe të ndryshme për këtë, rekomandohet të kontrolloni sa vijon: - A është vrima e kullimit pa papastërti? - A mbyllet dera e frigoriferit siç duhet? - A nuk është frigoriferi shumë i mbushur në mënyrë që ajri të qarkullojë siç duhet? - A nuk është vendosur temperatura nën 5 gradë?

Çfarë të bëj me një frigorifer me erë të keqe?

Një metodë e zakonshme për zgjidhjen e problemit të frigoriferit me erë është të derdhni uthull në kullues dhe të vendosni përkohësisht një filxhan uthull në frigorifer.

Sa hapësirë të lirë i duhet frigoriferit tim?

Duhet të paktën 2.5 centimetra hapësirë të lirë rreth frigoriferit për të ajrosur siç duhet.

Çfarë do të thotë R-410A?

R-410A është një ftohës i përdorur në makinat që ftohen në zero gradë Celsius.

Sa është pesha e LG GS3159PVAV?

LG GS3159PVAV ka një peshë prej 109000 g.

Sa është lartësia e LG GS3159PVAV?

LG GS3159PVAV ka një lartësi prej 1753 mm.

Sa është gjerësia e LG GS3159PVAV?

LG GS3159PVAV ka një gjerësi prej 894 mm.

Cila është thellësia e LG GS3159PVAV?

LG GS3159PVAV ka një thellësi prej 725 mm.

A është udhëzuesi i LG GS3159PVAV në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për LG GS3159PVAV në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate