LG DM2352D udhëzues

LG DM2352D
(1)
  • Numri i faqeve: 52
  • Lloji i skedarit: PDF
www.lg.com

OWNER’S MANUAL

CINEMA 3D TV /

LED LCD TV

DM2352D
DM2752D
DM2352T
DM2752T
M2252D
M2352D
M2452D
M2752D
M2252T
M2352T
M2452T
M2752T
Please read this manual carefully before operating the your TV
and retain it for future reference.
CINEMA 3D TV MODEL LED LCD TV MODEL
ENGLISH
LG DM2352D

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG DM2352D apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët LG DM2352D e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për LG DM2352D këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG DM2352D apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

LG DM2352D specifikimet

Videos and games come to life with less stutter or blur for more realistic play with smooth 5 milisecond gray-to-gray re...
Be prepared for brilliant visuals and crisp images with the unforgettable quality of this stunning FHD display.*
Vibrant detail from practically any position with consistent color and image clarity maintained across an ultra-wide 178...
Vibrant detail from practically any position with consistent color and image clarity maintained across an ultra-wide 178...
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
No matter where you stand, this screen delivers clear, vivid images with 178º wide-viewing angles, so everyone can get a...
Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
Dual HDMI ports means more options and more devices you can connect for big screen, HD visuals.*
*High definition (HD) c...
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Të përgjithshme
Markë LG
Model DM2352D
Produkt Televizion
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Display
Display diagonal 23 "
Response time 5 ms
Display brightness (typical) 250 cd/m²
Display resolution 1920 x 1080 pixels
Display technology LED
Contrast ratio (dynamic) 5000000:1
Viewing angle, horizontal 178 °
Viewing angle, vertical 178 °
Display number of colours -
Aspect ratio 16:9
HD type Full HD
3D
Supported graphics resolutions 1920 x 1080 (HD 1080)
Native aspect ratio 16:9
Panel type IPS
Other features
Display -
TV tuner integrated
Analog signal format system PAL BG,PAL DK,PAL I,SECAM L
Digital signal format system DVB-C,DVB-T
Screen format adjustments 16:9
Placement supported Horizontal
Manual
Ports & interfaces
HDCP
VGA (D-Sub) ports quantity 1
DVI-D ports quantity 0
DVI-I ports quantity 0
HDMI ports quantity 2
USB Type-A downstream ports quantity 1
Component video (YPbPr/YCbCr) in 1
Composite video in 1
SCART ports quantity 1
Headphone outputs 1
Common interface (CI)
AC (power) in
HDMI
USB hub version 2.0
Multimedia
Built-in speaker(s)
Number of speakers 2
RMS rated power 10 W
Built-in camera
Ergonomics
On Screen Display (OSD)
VESA mounting
Panel mounting interface 75 x 75 mm
Height adjustment -
Cable lock slot
Thin Client
Thin client installed
Power
AC input voltage 100 - 240 V
Power consumption (standby) - W
Power consumption (typical) 33 W
Weight & dimensions
Width (without stand) 544 mm
Depth (without stand) 63 mm
Height (without stand) 335 mm
Weight (without stand) - g
Width (with stand) 544 mm
Depth (with stand) 183 mm
Height (with stand) 406 mm
Design
Product colour Black
Market positioning -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me LG DM2352D.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu