LG 60PH6708 udhëzues

LG 60PH6708
9.5 · 1
PDF udhëzues
 · 275 faqe
Anglisht
udhëzuesLG 60PH6708

Shikoni udhëzuesin për LG 60PH6708 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG 60PH6708 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me LG dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të LG t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Be prepared for brilliant visuals and crisp images with the unforgettable quality of this stunning FHD display.*
B means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Be prepared for brilliant visuals and crisp images with the unforgettable quality of this stunning FHD display.*
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Të përgjithshme
LG
60PH6708 | 60PH6708
televizion
8806084239297
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Display diagonal60 "
HD typeFull HD
Display resolution1920 x 1080 pixels
Aspect ratio16:9
Contrast ratio (typical)-
3DYes
Display brightness- cd/m²
Pixel pitch- mm
Progressive scanYes
Supported graphics resolutions1920 x 1080 (HD 1080)
Supported video modes1080p
2D-3D converterYes
Tuner typeDigital
Analog signal format system-
Digital signal format systemDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
Built-in speaker(s)-
Number of speakers-
RMS rated power- W
Built-in subwoofer-
Audio systemDolby Digital / DTS
HDMI ports quantity3
HDMI version1.4
USB 2.0 ports quantity2
Component video (YPbPr/YCbCr) in1
Composite video in0
PC in (D-Sub)No
S-Video inputs quantity0
SCART ports quantity1
Headphone outputs1
Digital audio optical out1
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity0
AC (power) inYes
Common interface Plus (CI+)Yes
Ethernet LANYes
Wi-FiNo
BluetoothNo
Internet TVYes
Wi-Fi readyYes
Browser supportedYes
Card reader integratedNo
Compatible memory cardsNot supported
Video formats supportedDIVX, MPEG2
Electronic Programme Guide (EPG)-
Teletext functionYes
Teletext2000 pages
VESA mounting-
Panel mounting interface- mm
Placement supportedHorizontal
Power consumption (standby)0.3 W
Power consumption (typical)154 W
Annual energy consumption225 kWh
Energy efficiency classB
AC input voltage220 - 240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
CertificationWindows 7/8
Ziggo certifiedYes
Width1386.8 mm
Depth57 mm
Height822 mm
Dimensions (WxDxH)1386.8 x 57 x 822 mm
Weight34500 g
Width (with stand)1386.8 mm
Depth (with stand)344 mm
Height (with stand)876.5 mm
Dimensions (W x D x H) with stand1386.8 x 344 x 876.5 mm
Weight (with stand)37700 g
Package width1525 mm
Package depth285 mm
Package height950 mm
Package dimensions (WxDxH)1525 x 285 x 950 mm
Package weight45100 g
Lifestyle appsSkype
On/off switchYes
Product colourBlack
AV inputYes
Display diagonal (metric)152.4 cm
Smart TVYes
Display technologyPlasma
Other features
Dimensions (WxDxH)1386.8 x 57 x 822 mm
Dimensions (W x D x H) with stand1386.8 x 344 x 876.5 mm
Placement supportedHorizontal
Wi-Fi readyYes
Ziggo certifiedYes
2D-3D converterYes
3DYes
Energy efficiency class (old)B
Annual energy consumption225 kWh
Digital Living Network Alliance (DLNA) certifiedYes
Audio
Audio systemDolby Digital / DTS
Performance
Teletext2000 pages
Video formats supportedDIVX, MPEG2
Teletext functionYes
Packaging data
Package weight45100 g
Package depth285 mm
Package height950 mm
Package width1525 mm
Weight & dimensions
Weight (with stand)37700 g
Package dimensions (WxDxH)1525 x 285 x 950 mm
Depth (with stand)344 mm
Height (with stand)876.5 mm
Width (with stand)1386.8 mm
Weight (without stand)34500 g
Depth (without stand)57 mm
Height (without stand)822 mm
Width (without stand)1386.8 mm
Certificates
CertificationWindows 7/8
Ports & interfaces
Compatible memory cardsNot supported
SCART ports quantity1
AC (power) inYes
Digital audio optical out1
AV inputYes
HDMI version1.4
HDMI ports quantity3
Composite video in0
Headphone outputs1
S-Video inputs quantity0
USB 2.0 ports quantity2
PC in (D-Sub)No
Component video (YPbPr/YCbCr) in1
Ethernet LAN (RJ-45) ports1
Card reader integratedNo
Common interface Plus (CI+)Yes
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity0
Display
Progressive scanYes
Supported graphics resolutions1920 x 1080 (HD 1080)
Supported video modes1080p
Display diagonal (metric)152.4 cm
Display technologyPlasma
Display resolution1920 x 1080 pixels
Display diagonal60 "
HD typeFull HD
Native aspect ratio16:9
Network
BluetoothNo
Browser supportedYes
Ethernet LANYes
Wi-FiNo
Smart TV
Lifestyle appsSkype
Internet TVYes
Smart TVYes
Power
AC input voltage220 - 240 V
AC input frequency50 - 60 Hz
Power consumption (typical)154 W
Power consumption (standby)0.3 W
Design
Product colourBlack
On/off switchYes
TV tuner
Tuner typeDigital
Digital signal format systemDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth LG 60PH6708 më poshtë.

Cila është distanca më e mirë e shikimit për televizorin LG tim?

Distanca ideale e shikimit për televizorin LG tuaj varet nga madhësia e ekranit. Si rregull, ju mund të supozoni se afërsisht 2.4 herë diagonalja e ekranit është distanca ideale e shikimit.

Televizioni im nuk ka më sinjal, si duhet të veproj?

Nëse televizori juaj nuk ka sinjal, mund të kontrolloni sa vijon: - Kontrolloni nëse televizori juaj është vendosur në burimin e duhur. - Kontrolloni nëse marrësi i televizorit tuaj është lidhur siç duhet përmes hyrjes HDMI ose SCART.

Cilat dimensione të ekranit ka televizion i imi?

Madhësia televizion zakonisht shprehet në inç, 1 inç është 2.54 centimetra. Madhësia është madhësia diagonale televizion, kështu që ju matni ekranin nga poshtë majtas dhe lart majtas djathtas.

Çfarë është HDMI?

HDMI qëndron për ndërfaqe multimediale me definicion të lartë. Një kabllo HDMI përdoret për të transportuar sinjale audio dhe video midis pajisjeve.

A mund të lidhen pajisjet bluetooth të markave të ndryshme me njëra -tjetrën?

Po, bluetooth është një metodë universale që lejon pajisje të ndryshme të pajisura me bluetooth të lidhen me njëra -tjetrën.

Sa është pesha e LG 60PH6708?

LG 60PH6708 ka një peshë prej 34500 g.

Çfarë certifikimesh kanë LG 60PH6708?

LG 60PH6708 ka certifikatat e mëposhtme: Windows 7/8

Cila është madhësia e ekranit të LG 60PH6708?

Madhësia e ekranit të LG 60PH6708 është 60 ".

Sa është lartësia e LG 60PH6708?

LG 60PH6708 ka një lartësi prej 822 mm.

Cila është rezolucioni i ekranit të LG 60PH6708?

Rezolucioni i ekranit të LG 60PH6708 është 1920 x 1080 pixels.

Sa është gjerësia e LG 60PH6708?

LG 60PH6708 ka një gjerësi prej 1386.8 mm.

Cila është thellësia e LG 60PH6708?

LG 60PH6708 ka një thellësi prej 57 mm.

Çfarë etikete energjie kanë LG 60PH6708?

LG 60PH6708 ka etiketë energjie B.

A është udhëzuesi i LG 60PH6708 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për LG 60PH6708 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate