LG 50PH6708 udhëzues

LG 50PH6708
6.9 · 1
PDF udhëzues
 · 386 faqe
Anglisht
udhëzuesLG 50PH6708

User Guide

This is a 「User Guide」 installed on the TV.

The contents of this guide are subject to change without prior notice for quality
improvement.

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për LG 50PH6708 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Televizorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LG 50PH6708 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me LG 50PH6708 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të LG 50PH6708 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

LG 50PH6708 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të LG 50PH6708.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Be prepared for brilliant visuals and crisp images with the unforgettable quality of this stunning FHD display.*
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Dual HDMI ports means more options and more devices you can connect for big screen, HD visuals.*
*High definition (HD) c...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
B means that the product is rated in its category in terms of energy efficiency. The Energy Labeling system is based on ...
Be prepared for brilliant visuals and crisp images with the unforgettable quality of this stunning FHD display.*
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Dual HDMI ports means more options and more devices you can connect for big screen, HD visuals.*
*High definition (HD) c...
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
No need to buy external speakers for great audio.  With integrated speakers this display is ready to go once you’re conn...
Të përgjithshme
Markë LG
Model 50PH6708 | 50PH6708
Produkt Televizion
EAN 8806084239259
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Technical details
Display diagonal 50 "
HD type Full HD
Display resolution 1920 x 1080 pixels
Aspect ratio 16:9
Contrast ratio (typical) -
Screen format adjustments 4:3,14:9,16:9
3D
Display brightness - cd/m²
Pixel pitch - mm
Viewable size diagonal 1270 mm
Tuner type Analog & digital
Number of tuners 2 tuner(s)
Analog signal format system -
Digital signal format system DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-T
Built-in speaker(s)
Number of speakers 2
RMS rated power 10 W
Built-in subwoofer
HDMI ports quantity 2
HDMI version 1.4
USB 2.0 ports quantity 2
Component video (YPbPr/YCbCr) in -
Composite video in 0
PC in (D-Sub)
S-Video inputs quantity 0
SCART ports quantity 1
PC Audio in
Headphone outputs -
RF ports quantity 2
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 0
Common interface Plus (CI+)
Ethernet LAN
Wi-Fi
Wi-Fi standards 802.11a,802.11b,802.11g,802.11n
Internet TV -
Card reader integrated
Video formats supported MPEG2,MPEG4
Electronic Programme Guide (EPG)
On/Off timer
On Screen Display (OSD)
On Screen Display (OSD) languages BUL,CZE,DAN,DUT,ESP,FIN,GRE,HUN,ITA,NOR,POL,RUS,SER,SLV,SWE,TUR
Teletext function
Teletext 2000 pages
VESA mounting
Panel mounting interface 400 x 400 mm
Power consumption (standby) 0.3 W
Power consumption (typical) 128 W
Annual energy consumption - kWh
Energy efficiency class B
AC input voltage 100 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Width - mm
Depth - mm
Height - mm
Weight 24700 g
Width (with stand) 1168 mm
Depth (with stand) 292.7 mm
Height (with stand) 755.4 mm
Weight (with stand) 26100 g
Depth (without stand) 1168 mm
Height (without stand) 57 mm
Width (without stand) 698.6 mm
Package width 1330 mm
Package depth 228 mm
Package height 817 mm
Package weight 31300 g
LED indicators
Manual
On/off switch -
Product colour Black
Smart TV
Game mode
Wi-Fi ready
Smart modes Energy saving
Display technology Plasma
Performance
Teletext 2000 pages
Game mode
Video formats supported MPEG2,MPEG4
Teletext function
Packaging data
Package weight 31300 g
Manual
Package depth 228 mm
Package height 817 mm
Package width 1330 mm
Display
Viewable size diagonal 1270 mm
Screen format adjustments 4:3,14:9,16:9
Display technology Plasma
Display resolution 1920 x 1080 pixels
Display diagonal 50 "
HD type Full HD
Native aspect ratio 16:9
Weight & dimensions
Weight (with stand) 26100 g
Depth (with stand) 292.7 mm
Height (with stand) 755.4 mm
Width (with stand) 1168 mm
Width (without stand) 698.6 mm
Depth (without stand) 1168 mm
Height (without stand) 57 mm
Weight (without stand) 24700 g
Ports & interfaces
SCART ports quantity 1
RF ports quantity 2
PC Audio in
HDMI version 1.4
HDMI ports quantity 2
Composite video in 0
S-Video inputs quantity 0
USB 2.0 ports quantity 2
PC in (D-Sub)
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Card reader integrated
Common interface Plus (CI+)
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 0
Management features
On/Off timer
On Screen Display (OSD)
On Screen Display (OSD) languages BUL,CZE,DAN,DUT,ESP,FIN,GRE,HUN,ITA,NOR,POL,RUS,SER,SLV,SWE,TUR
Electronic Programme Guide (EPG)
Design
LED indicators
Product colour Black
Panel mounting interface 400 x 400 mm
VESA mounting
Network
Wi-Fi standards 802.11a,802.11b,802.11g,802.11n
Ethernet LAN
Wi-Fi
Smart TV
Smart modes Energy saving
Smart TV
TV tuner
Number of tuners 2 tuner(s)
Tuner type Analog & digital
Digital signal format system DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-T
Other features
Wi-Fi ready
Built-in speaker(s)
3D
Energy efficiency class (old) B
Digital Living Network Alliance (DLNA) certified
Power
AC input voltage 100 - 240 V
AC input frequency 50 - 60 Hz
Power consumption (typical) 128 W
Power consumption (standby) 0.3 W
Audio
RMS rated power 10 W
Built-in subwoofer
Number of speakers 2
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth LG 50PH6708 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate