LevelOne EAP-200 udhëzues

LevelOne EAP-200
9.3 · 1
PDF udhëzues
 · 81 faqe
Anglisht
udhëzuesLevelOne EAP-200
1

LevelOne

EAP-200
Enterprise Access Point

User Manual

V1.00

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për LevelOne EAP-200 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pikat e hyrjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me LevelOne EAP-200 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me LevelOne EAP-200 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të LevelOne EAP-200 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

LevelOne EAP-200 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të LevelOne EAP-200.

Të përgjithshme
Markë LevelOne
Model EAP-200
Produkt Pika e hyrjes
EAN 4015867165997
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Maximum data transfer rate 300 Mbit/s
Networking standards IEEE 802.11b,IEEE 802.11e,IEEE 802.11g,IEEE 802.11i,IEEE 802.11n,IEEE 802.1Q,IEEE 802.1p,IEEE 802.3af
Ethernet LAN data rates 10,100 Mbit/s
Modulation 16-QAM,64-QAM,BPSK,CCK,DBPSK,DQPSK,DSSS,OFDM,QPSK
Quality of Service (QoS) support
2.4 GHz
Frequency band 2.4 GHz
Channels quantity 14 channels
5 GHz
Number of users 128 user(s)
Spread spectrum method DSSS
VLAN support
Design
Internal
LED indicators LAN,Power,USB,WLAN
International Protection (IP) code IP50
Housing material Metal
Placement Wall
Product colour Black
Reset button
Certification FCC, CE, RoHS
Security
Security algorithms 802.1x RADIUS,EAP-TLS,EAP-TTLS,PEAP,SNMP,TKIP,WEP,WPA,WPA2
MAC address filtering
Antenna
Antenna gain level (max) 5 dBi
Antennas quantity 2
Antenna features Detachable antenna
Protocols
DHCP client
DHCP server
Ports & interfaces
DC-in jack
Ethernet LAN (RJ-45) ports 2
USB 2.0 ports quantity 1
Weight & dimensions
Weight 610 g
Width 204 mm
Depth 134 mm
Height 35 mm
Operational conditions
Operating relative humidity (H-H) 10 - 80 %
Operating temperature (T-T) -30 - 70 °C
Storage relative humidity (H-H) 5 - 90 %
Storage temperature (T-T) -40 - 85 °C
Power
Power over Ethernet (PoE)
AC input voltage 100 - 240 V
AC input frequency 50/60 Hz
Output voltage 12 V
Output current 1.5 A
Packaging data
AC adapter included
Quick start guide
Cables included LAN (RJ-45),RS-232
Management features
Web-based management
Firmware upgradeable
Switch type Managed
Performance
High power -
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth LevelOne EAP-200 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate