La Nordica Ketty udhëzues

La Nordica Ketty
8.8 · 1
PDF udhëzues
 · 32 faqe
Anglisht
udhëzuesLa Nordica Ketty

MADE IN ITALY

design & production

GIUSY - GIUSY PLUS - KettY - SeRAFINA

PeLLet StoveS USeR MANUAL

eNGLISH/INGLeSe
004276735 - Rev 000

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për La Nordica Ketty këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ngrohës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me La Nordica Ketty apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me La Nordica Ketty dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të La Nordica Ketty t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

La Nordica Ketty specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të La Nordica Ketty.

Të përgjithshme
Markë La Nordica
Model Ketty | 8008269802030
Produkt Ngrohës
EAN 8008269802030
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Programming function
Fuel type Liquefied Petroleum Gas (LPG),Pellet
Suitable for room volume up to 180 m³
Efficiency 86 %
Flue gas temperature 202.2 °C
Pellet consumption (max) 1.5 kg/h
Pellet consumption (min) 0.6 kg/h
Thermostat
Hob
Hob included
Oven
Oven included
Convection
Power
Power source AC
Power 6300 W
AC input voltage 230 V
AC input frequency 50 Hz
Power consumption (max) 300 W
Design
Hopper capacity 15 kg
Appliance placement Freestanding
Product colour Black
Housing material Cast iron,Steel
Ash drawer
Weight & dimensions
Width 456 mm
Depth 507 mm
Height 884 mm
Weight 69000 g
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth La Nordica Ketty më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate