Kuhn Rikon Hotpan udhëzues

Kuhn Rikon Hotpan
8.1 · 1
PDF udhëzues
 · 20 faqe
Anglisht
udhëzuesKuhn Rikon Hotpan

HOTPAN

Gebrauchsanweisung
Mode d’emploi
Istruzioni d’uso
Instructions for use
Instrucciones de uso
RZ_2_FAM_GA_HOTPAN.indd 1_2_FAM_GA_HOTPAN.indd 1 29.06.12 14:3229.06.12 14:3

Shikoni udhëzuesin për Kuhn Rikon Hotpan këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori tiganë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Kuhn Rikon Hotpan apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Kuhn Rikon dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Kuhn Rikon t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Kuhn Rikon
Hotpan | 30686
tigan
7610154306847, 7610154306885
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Handles quantity2
Capacity3 L
Product colourLime, Silver
Handle colourBlack
Lid included
Number of products included1 pc(s)
Weight & dimensions
Diameter220 mm
Weight2722 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Kuhn Rikon Hotpan më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate