Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2 udhëzues

Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2
9.2 · 5
PDF udhëzues
 · 39 faqe
Anglisht
udhëzuesKrups Nescafé Dolce Gusto Melody 2

Instructionsforuse

Instruccionesparaeluso

Instructionsd'emploi

EN
ES
FR

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 5 njerëzit me një mesatare prej 9.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2.

Të përgjithshme
Markë Krups
Model Nescafé Dolce Gusto Melody 2 | KP2106
Produkt Makinë kafeje
EAN 0010942207924, 0010942207108, 3700342407983
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Other features
Type Espresso
Dimensions (WxDxH) 214 x 305 x 332 mm
Performance
Water tank capacity 1.4 L
Maximum operating pressure 15 bar
Anti-drip function
Product type Capsule coffee machine
Coffee capsule/pod system Dolce Gusto
Coffee input type Coffee capsule
Power
Auto power off
AC input frequency 60 Hz
AC input voltage 120 V
Power 1500 W
Ergonomics
Removable water tank
Removable drip tray
Product colour Red
Weight & dimensions
Weight 3000 g
Cooking functions & programs
Cappuccino making
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Krups Nescafé Dolce Gusto Melody 2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate