Krups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108 udhëzues

Krups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108
8.8 · 2
PDF udhëzues
 · 40 faqe
Anglisht
udhëzuesKrups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108
1

NESCAFÉ DOLCE GUSTO

www.dolce-gusto.com

User manual

Bedienungsanleitung

Mode d'emploi

Istruzioni per l'uso

Manual del usuario

Manual de instruções

Gebruikershandleiding

Οδηγίες χρήσης

Руководство пользователя

Інструкція для користувача

Қолдану бойынша

Kullanma Kılavuzu

EN
DE
FR
IT
ES
PT
NL
GR
RU
UKR
KZ
TR
0800 707 60 66
UK
AT
0800 365 23 48
DE
0800 365 23 48
CH
0800 86 00 85
FR
0800 97 07 80
RU
495 775 24 28
800 365 234
IT
902 102 706
ES
PT
808 200 153
LU
8002 3183
NL
0800 365 23 48
0 800 50 30 10
UKR
GR
800 11 68068
BE
0800 93 217
KZ
8-800-080-2680
TR
0800 211 02 18
444 31 60
8080013875-02

Shikoni udhëzuesin për Krups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori makinat e kafesë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Krups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Krups dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Krups t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Krups
Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108
makinë kafeje
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Krups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108 më poshtë.

Sa shpesh duhet të pastroj makinën time të kafesë?

Sa shpesh duhet të pastrohet një makinë kafeje varet nga frekuenca e përdorimit dhe ngurtësia e ujit. Nëse përdoret ujë i fortë, rekomandohet të pastroni një herë në muaj, nëse uji i butë përdoret një herë e çerek është i mjaftueshëm.

Cila është mënyra më e mirë për të pastruar makinën time të kafesë?

Për të pastruar makinën e kafesë, rekomandohet të përdorni një agjent të pastrimit të lëngshëm i cili etiketohet si i përshtatshëm për makinat e kafesë.

Çfarë është ekspresi?

Ekspresi është një sasi e vogël kafeje e koncentruar.

Sa kohë mund të mbaj kokrrat e kafesë?

Data më e mirë mund të gjendet në paketimin e kokrrave të kafesë. Kjo datë më e mirë zbatohet për sa kohë paketa është e mbyllur.

Cila është mënyra më e mirë për të ruajtur kafenë?

Rekomandohet të ruani kafenë në një enë hermetike dhe të pastër.

Si ndikon bluarja në shijen e kafesë?

Mënyra e grimcimit të kokrrave të kafesë ndikon fuqishëm në shijen e kafesë. Nëse kokrrat e kafesë janë të bluara shumë hollë do të keni një shije më të fortë dhe nëse bluarja është më e trashë ju do të keni një shije më të butë.

A është udhëzuesi i Krups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108 në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Krups Nescafe Dolce Gusto Circolo Flow Stop KP5108 në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate