Korona Schurina udhëzues

Korona Schurina
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Schurina

SCHURINA

Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Straße 28
88524 Uttenweiler, Germany
Tel.: +49 7374 / 915766
www.korona-gmbh.de
D PERSONENWAAGE Gebrauchsanleitung
GB BATHROOM SCALE Instruction for use
FR PÈSE-PERSONNE Mode d’emploi
ES BÁSCULA DE BAÑO Instruucciones para el uso
IT BILANCIA PESAPERSONE Instruzioni per l’uso
GR

OΔΗΓΙΕΣ

OΔΗΓΙΕΣ

ΧΡΗΣΗΣ

ΡΗΣΗΣ

Οδηγίες χρήσεως
RUS

НАПОЛЬНЫЕ ВЕСЫ

НАПОЛЬНЫЕ ВЕСЫ

Инструкция по применению
PL WAGA OSOBOWA Instrukcja obsługi
NL PERSONENWEEGSCHAAL Gebruikshandleiding
PT
BALANÇA DE CASA-DE-BANHO Instruções de utilização
TR
TERAZI Kullanma Talimatı
DK PERSONVÆGT Brugsanvisning
SV
PERSONVÂG Bruksanvisning
FIN
HENKILÖVAAKA Käyttöohje
CZ OSOBNÍ VÁHA Návod k použi
SLO OSEBNA TEHTNICA Navodila za uporabo
HU SZEMÉLYMÉRLEG Használati útmutató

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Schurina këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Schurina apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Schurina dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Schurina t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Schurina specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Schurina.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Schurina | 8012401
Produkt Shkallë
EAN 4016324024017
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 180 kg
Type Electronic personal scale
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Turn-on type Tap
Product colour Stainless steel
Material Stainless steel
Top surface type Stainless steel
Display
Display LCD
Easy-to-read display
Weight & dimensions
Width 325 mm
Depth 330 mm
Height 37 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Schurina më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate