Korona Sandrina udhëzues

Korona Sandrina
8.1 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Sandrina
D SPRECHENDE GLAS-WAAGE Gebrauchsanleitung
GB SPEAKING GLASS SCALE Instruction for use
F BALANCE PARLANTE EN VERRE Mode d’emploi
E BÁSCULA DE VIDRIO CON VOZ Instruucciones para el uso
I BILANCIA PARLANTE IN VETRO Instruzioni per l’uso
GR
ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΓΥΑΛΙΝΗ
ΟΜΙΛΟΥΣΑ ΓΥΑΛΙΝΗ
Ζ
ΥΓΑΡΙΑ
ΥΓΑΡΙΑ Οδηγίες χρήσεως
RUS
ГОВОРЯЩИЕ СТЕКЛЯННЫЕ ВЕСЫ
ГОВОРЯЩИЕ СТЕКЛЯННЫЕ ВЕСЫ Инструкция по применению
PL WAGA SZKLANA Z FUNKCJĄ GŁOSOWĄ Instrukcja obsługi
NL SPREKENDE GLAZEN WEEGSCHAAL Gebruikshandleiding
P BALANÇA DE VIDRO FALANTE Instruções de utilização
TR
KONAN CAM TARTI Kullanma Talimatı
DK TALENDE GLASVÆGT Brugsanvisning
S
TALANDE GLASVÅG Bruksanvisning
FIN
PUHUVA LASIVAAKA Käyttöohje
CZ SKLENĚNÁ VÁHA S HLASOVOU INDIKACÍ Návod k použi
SLO
GOVOREČA STEKLENA TEHTNICA Navodila za uporabo
H
BESZÉLŐ ÜVEGMÉRLEG Használati útmutató

SANDRINA

Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Straße 28
88524 Uttenweiler, Germany
Tel.: 0 7374 / 915766
www.korona-gmbh.de

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Sandrina këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Sandrina apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Sandrina dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Sandrina t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Sandrina specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Sandrina.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Sandrina | 77709
Produkt Shkallë
EAN 4016324077099
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Type Electronic personal scale
Maximum weight capacity 150 kg
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Product colour Black,Stainless steel,Transparent
Material Glass
Display
Display LCD
Weight & dimensions
Width 300 mm
Depth 310 mm
Height 29 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Sandrina më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate