Korona Priska udhëzues

Korona Priska
8.3 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Priska
D PERSONENWAAGE Gebrauchsanleitung
GB BATHROOM SCALE Instruction for use
FR PÈSE-PERSONNE Mode d’emploi
ES BÁSCULA DE BAÑO Instruucciones para el uso
IT BILANCIA PESAPERSONE Instruzioni per l’uso
GR

OΔΗΓΙΕΣ

OΔΗΓΙΕΣ

ΧΡΗΣΗΣ

ΡΗΣΗΣ

Οδηγίες χρήσεως
RUS

НАПОЛЬНЫЕ ВЕСЫ

НАПОЛЬНЫЕ ВЕСЫ

Инструкция по применению
PL WAGA OSOBOWA Instrukcja obsługi
NL PERSONENWEEGSCHAAL Gebruikshandleiding
PT
BALANÇA DE CASA-DE-BANHO Instruções de utilização
TR
TERAZI Kullanma Talimatı
DK PERSONVÆGT Brugsanvisning
SV
PERSONVÂG Bruksanvisning
FIN
HENKILÖVAAKA Käyttöohje
CZ OSOBNÍ VÁHA Návod k použi
SLO
OSEBNA TEHTNICA Navodila za uporabo
HU
SZEMÉLYMÉRLEG Használati útmutató

PRISKA

Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Straße 28
88524 Uttenweiler, Germany
Tel.: +49 7374 / 915766
www.korona-gmbh.de

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Priska këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Priska apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Priska dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Priska t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Priska specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Priska.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Priska
Produkt Shkallë
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Priska më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate