Korona Pia udhëzues

Korona Pia
6.8 · 2
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Pia
PIA
D PERSONENWAAGE Gebrauchsanleitung
GB BATHROOM SCALE Instruction for use
FR PÈSE-PERSONNE Mode d’emploi
ES BÁSCULA DE BAÑO Instruucciones para el uso
IT BILANCIA PESAPERSONE Instruzioni per l’uso
GR

OΔΗΓΙΕΣ

OΔΗΓΙΕΣ

ΧΡΗΣΗΣ

ΡΗΣΗΣ

Οδηγίες χρήσεως
RUS

НАПОЛЬНЫЕ ВЕСЫ

НАПОЛЬНЫЕ ВЕСЫ

Инструкция по применению
PL WAGA OSOBOWA Instrukcja obsługi
NL PERSONENWEEGSCHAAL Gebruikshandleiding
PT
BALANÇA DE CASA-DE-BANHO Instruções de utilização
TR
TERAZI Kullanma Talimatı
DK PERSONVÆGT Brugsanvisning
SV
PERSONVÂG Bruksanvisning
FIN
HENKILÖVAAKA Käyttöohje
CZ OSOBNÍ VÁHA Návod k použití
SLO OSEBNA TEHTNICA Navodila za uporabo
HU SZEMÉLYMÉRLEG Használati útmuta
Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Straße 28
88524 Uttenweiler, Germany
Tel.: 0 73 74 / 915766
www.korona-gmbh.de

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Pia këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Pia apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Pia dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Pia t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Pia specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Pia.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Pia | 76160
Produkt Shkallë
EAN 4053035761602
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Product colour Silver,White
Type Electronic kitchen scale
Control type Buttons
Maximum weight capacity 5 kg
Accuracy 1 g
Appliance placement Countertop
Shape Rectangle
Units of measurement g,lb,ml,oz
Tare weight function
Auto power off
High precision -
Display
Display type LCD
Digit size 20 mm
Weight & dimensions
Width 190 mm
Depth 230 mm
Height 20 mm
Battery
Battery low indication
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Pia më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate