Korona Gisele udhëzues

Korona Gisele
9.4 · 1
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Gisele
Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Str. 28
88524 Uttenweiler, GERMANY
Tel.: 0049 (0)7374/915766
www.korona-gmbh.de

Gisele

D GLASWAAGEGebrauchsanweisung ............................................(2...10)
G GLASS SCALEInstructions for use ............................................(11...18)
F BALANCE EN VERRE Mode d´emploi .......................................(19...26)
E BÁSCULA DE VIDRIOInstrucciones para el uso ......................(27...34)
I BILANCIA IN VETROIstruzioni per l‘uso ...................................(35...42)
K ΓΥΑΛΙΝΗ ΖΥΓΑΡΙΑΟδηγίες χρήσης ...........................................(43...50)
r СТЕКЛЯННЫЕ ВЕСЫИнструкция по применению ..............(51...59)
Q WAGA SZKLANAInstrukcja obsługi ..........................................(60...67)
O GLAZEN WEEGSCHAALGebruikershandleiding ......................(68...75)

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Gisele këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Gisele apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Gisele dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Gisele t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Gisele specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Gisele.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Gisele | 4812469
Produkt Shkallë
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 180 kg
Type Electronic personal scale
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Accuracy 100 g
Multiple users
Turn-on type Button
Product colour Black
Number of users 4 user(s)
Top surface type Glass
Display
Display LCD
Easy-to-read display
Weight & dimensions
Width 380 mm
Depth 280 mm
Height 25 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Gisele më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate