Korona Gisa udhëzues

Korona Gisa
6.6 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Gisa
GISA
D GLASWAAGE Gebrauchsanleitung
GB GLASS SCALE Instruction for use
FR PÈSE-PERSONNE EN VERRE Mode d’emploi
ES BÁSCULA DE VIDRIO PARA PERSONAS Instruucciones para el uso
IT BILANCIA IN VETRO Instruzioni per l’uso
GR
ΓΥΑΛΙΝΗ -ΥΓΑΡΙΑ
ΓΥΑΛΙΝΗ -ΥΓΑΡΙΑ Οδηγίες χρήσεως
RUS
СТЕКЛЯННЫЕ ВЕСЫ
СТЕКЛЯННЫЕ ВЕСЫ Инструкция по применению
PL WAGA SZKLANA Instrukcja obsługi
NL WEEGSCHAAL MET GLAZEN WEEGPLATEAU Gebruikshandleiding
PT
BALANÇA DE VIDRO Instruções de utilização
TR
CAM TERAZI Kullanma Talimatı
DK GLASVÆGT Brugsanvisning
SV
GLASVÅG Bruksanvisning
FIN
LASIVAAKA Käyttöohje
CZ SKLENĚNÁ VÁHA Návod k použití
SL
STEKLENA TEHTNICA Navodila za uporabo
HU
ÜVEGMÉRLEG Használati útmutató
Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Straße 28
88524 Uttenweiler, Germany
Tel.: +49 73 74 / 915766
www.korona-gmbh.de

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Gisa këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Gisa apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Gisa dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Gisa t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Gisa specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Gisa.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Gisa | 77084
Produkt Shkallë
EAN 4016324070847
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Type Electronic personal scale
Maximum weight capacity 150 kg
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Accuracy 100 g
Units of measurement kg,lb,st
Product colour Black
Display
Display LCD
Easy-to-read display
Weight & dimensions
Width 310 mm
Depth 300 mm
Height 19 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Gisa më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate