Korona Gina udhëzues

Korona Gina
7.1 · 1
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Gina
Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Str. 28
88524 Uttenweiler, GERMANY
Tel.: 0049 (0)7374/915766
www.korona-gmbh.de
Gina
D GLASWAAGEGebrauchsanweisung .............................................. 2...10
G GLASS SCALEInstructions for use ..............................................11...18
F BALANCE EN VERRE Mode d´emploi .........................................19...26
E BÁSCULA DE VIDRIOInstrucciones para el uso ........................27...34
I BILANCIA IN VETROIstruzioni per l‘uso .....................................35...42
K ΓΥΑΛΙΝΗ ΖΥΓΑΡΙΑΟδηγίες χρήσης .............................................43...50
r СТЕКЛЯННЫЕ ВЕСЫИнструкция по применению ................51...59
Q WAGA SZKLANAInstrukcja obsługi ............................................60...67
O GLAZEN WEEGSCHAALGebruikershandleiding ........................ 68...75

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Gina këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Gina apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Gina dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Gina t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Gina specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Gina.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Gina | 76432
Produkt Shkallë
EAN 4016324064327
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Gina më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate