Korona Diana udhëzues

Korona Diana
7 · 2
PDF udhëzues
 · 112 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Diana
Hans Dinslage GmbH
Riedlinger Str. 28
88524 Uttenweiler, GERMANY
Tel.: +49 (0)7374/915766
www.korona-gmbh.de

Diana, Delicia

D DIAGNOSE-WAAGE Gebrauchsanweisung
G DIAGNOSTIC SCALE Instructions for use
F PÈSE-PERSONNE IMPÉDANCEMÉTRE Mode d´emploi
E BÁSCULA PARA DIAGNÓSTICO Instrucciones para el uso
I BILANCIA DIAGNOSTICA Istruzioni per l'uso
K ΙΑΓΝΣΤΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Οδηγίες χρήσης
r ДИАГНОСТИЧЕСКИЕ ВЕСЫ Инструкция по применению
Q WAGA DIAGNOSTYCZNA Instrukcja obsługi
O DIAGNOSEWEEGSCHAAL Gebruiksaanwijzing

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Diana këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Diana apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Diana dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Diana t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Diana specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Diana.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Diana | 2417439
Produkt Shkallë
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 150 kg
Type Electronic personal scale
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Accuracy 100 g
Control type Sensor
Body fat analysis
Body water percentage
Muscle ratio/density analysis
Product colour Black
Number of users 12 user(s)
Top surface type Glass
Display
Display LCD
Easy-to-read display
Weight & dimensions
Width 310 mm
Depth 300 mm
Height 21 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Diana më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate