Korona Daniela udhëzues

Korona Daniela
9.5 · 1
PDF udhëzues
 · 116 faqe
Anglisht
udhëzuesKorona Daniela
Hans Dinslage GmbH
88524 Uttenweiler, GERMANY
Tel.: 07374/915766
www.korona-gmbh.de

Daniela

D DIAGNOSE-WAAGE Gebrauchsanweisung
G DIAGNOSTIC SCALE Instructions for use
F PÈSE-PERSONNE IMPÉDANCEMÉTRE Mode d´emploi
E BÁSCULA PARA DIAGNÓSTICO Instrucciones para el uso
I BILANCIA DIAGNOSTICA Istruzioni per l'uso
K ΙΑΓΝΣΤΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ Οδηγίες χρήσης
r ДИАГНОСТИЧЕСКИЕ ВЕСЫ Инструкция по применению
Q WAGA DIAGNOSTYCZNA Instrukcja obsługi
O DIAGNOSEWEEGSCHAAL Gebruiksaanwijzing

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korona Daniela këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Shkallë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korona Daniela apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korona Daniela dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korona Daniela t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korona Daniela specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korona Daniela.

Të përgjithshme
Markë Korona
Model Daniela | 5815501
Produkt Shkallë
EAN 4016324055011
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Maximum weight capacity 150 kg
Type Electronic personal scale
Auto power off
Memory function
Body Mass Index (BMI) measuring
Accuracy 100 g
Turn-on type Button
Body fat analysis
Body water percentage
Athlete mode
Product colour White
Number of users 10 user(s)
Display
Display LCD
Weight & dimensions
Width 290 mm
Depth 300 mm
Height 36 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korona Daniela më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate