Korg SP-280 udhëzues

Korg SP-280
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 120 faqe
Anglisht
udhëzuesKorg SP-280

DIGITAL PIANO

Bedienungsanleitung

取扱説明書

E
F
G
C
J 1
Thank you for purchasing
the Korg SP-280 digtal piano.
Merci d’avoir choisi la piano
numérique SP-280 de Korg.
Vielen Dank, dass Sie sich für einen SP-280
digtal-Klavier von Korg entschieden haben.
このたびは、コル SP-280 お買い
上げいただきしてにあざいす。
⫼᠋᠟ݠ
ᛳ䇶ᙼ䗝ᢽ.25*63⬉ᄤ䩶⨈

Owner’s manual

Manuel d’utilisation

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Korg SP-280 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Piano dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Korg SP-280 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Korg SP-280 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Korg SP-280 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Korg SP-280 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Korg SP-280.

Të përgjithshme
Markë Korg
Model SP-280
Produkt Piano
EAN 4959112104150
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Korg SP-280 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate