Konig KN-HDMISPL30 udhëzues

Konig KN-HDMISPL30
8 · 1
PDF udhëzues
 · 31 faqe
Anglisht
udhëzuesKonig KN-HDMISPL30
1

KN-HDMISPL30

MANUAL (p. 2)
8 port HDMI splitter
MODE D’EMPLOI (p. 6)
Séparateur HDMI à 8 voies
MANUALE (p. 11)
Splitter HDMI a 8 Porte
BRUKSANVISNING (s. 21)
8-ports HDMI-splitt
MANUAL DE UTILIZARE (p. 26)
Splitter HDMI cu 8 porturi
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ (o. 16.)
8 utas HDMI jelelosztó (splitter)
KÄYTTÖOHJE (s. 19)
8 Portin HDMI jakaja
GEBRUIKSAANWIJZING (p. 9)
8 Poort HDMI Splitter
ANLEITUNG (s. 4)
8-Port HDMI-Splitter
MANUAL DE USO (p. 14)
Derivador HDMI de 8 puertos
NÁVOD K POUŽITÍ (s. 23)
8-portový HDMI splitter
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ XPHΣHΣ (σελ. 28)
Διαχωριστής HDMI 8 θυρών

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Konig KN-HDMISPL30 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndarës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Konig KN-HDMISPL30 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Konig KN-HDMISPL30 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Konig KN-HDMISPL30 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Konig KN-HDMISPL30 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Konig KN-HDMISPL30.

Të përgjithshme
Markë Konig
Model KN-HDMISPL30 | KN-HDMISPL30
Produkt Ndarës
EAN 5412810132959
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Ports & interfaces
Video ports quantity 8
Video port type HDMI
HDMI version 1.3b
Video out 8x HDMI
Features
Supported graphics resolutions 1920 x 1080 (HD 1080)
Maximum resolution 1920 x 1080 pixels
Full HD
HDCP
Bandwidth 225 MHz
Certification FCC, CE, UL
Power LED
Plug and Play
Easy to install
Power
AC input voltage 5 V
Power consumption (typical) 20 W
DC-in requirements 5V
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 252 x 118 x 35 mm
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 70 °C
Storage temperature (T-T) -10 - 80 °C
Operating relative humidity (H-H) 10 - 85 %
Storage relative humidity (H-H) 5 - 90 %
Packaging content
Manual
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Konig KN-HDMISPL30 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate