Konig KN-HDMISPL20 udhëzues

Konig KN-HDMISPL20
8.4 · 1
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesKonig KN-HDMISPL20

KN-HDMISPL10

KN-HDMISPL20

2
2 PORT HDMI SPLITTER
4 PORT HDMI SPLITTER
7
2-PORT HDMI-SPLITTER
4-PORT HDMI-SPLITTER
12
PARTITEUR HDMI 2 PORTS
PARTITEUR HDMI 4 PORTS
17
2 POORTS HDMI-SPLITTER
4 POORTS HDMI-SPLITTER
22
SPLITTER HDMI A 2 PORTE
SPLITTER HDMI A 4 PORTE
27
SEPARADOR HDMI DE 2 PUERTOS
SEPARADOR HDMI DE 4 PUERTOS
32
2-PORTOS HDMI MEGOSZ
4-PORTOS HDMI MEGOSZTÓ
37
2 PORTIN HDMI-JAOTIN
4 PORTIN HDMI-JAOTIN
42
2 PORTARS HDMI SPLITTER
4 PORTARS HDMI SPLITTER
47
2 PORTOVÝ ROZBOČOVAČ HDMI
4 PORTOVÝ ROZBOČOVAČ HDMI
52
SPLITTER HDMI CU 2 PORTURI
SPLITTER HDMI CU 4 PORTURI
Power button
select button

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Konig KN-HDMISPL20 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ndarës dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Konig KN-HDMISPL20 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Konig dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Konig KN-HDMISPL20 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Konig KN-HDMISPL20.

Të përgjithshme
Markë Konig
Model KN-HDMISPL20
Produkt Ndarës
EAN 5412810114351
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Ports & interfaces
Video ports quantity 5
Video port type HDMI
DC-in jack
HDMI version 1.3
Video out 4x HDMI
Features
Full HD
HDCP
Supported video modes 1080i,1080p,480i,480p,576i,576p,720p
Bandwidth 250 MHz
Product colour Black
Power LED
Weight & dimensions
Dimensions (WxDxH) 252 x 118 x 35 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Konig KN-HDMISPL20 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate